Riesling – 26 juli 2021

Riesling, denna stoltaste druva presenterar sig som iskall (eiswein), extrovert (bubbel) och långlivad näst intill odödlig (se bl.a. Mosel och Rheingau). Idag får vi större förståelse på varför denna druva är vinnördarnas favorit.

Plats: Lenoteket
Tid: 18-19.30 ca

Pris: 650 kr pp ink tilltugg

Anmälan till våra schemalagda provningar görs via vår bordsbokningstjänst på hemsidan.

Ni bokar bord till aktuell tid och dag, antal personer och skriver ”provning” under kommentarer. En förskottsbetalning på halva beloppet per person görs via Swish till nr 1236638720 samma dag ni bokar platsen. Är beloppet inte oss tillhanda senast en vecka efter bokning tappar man sin plats på provningen. Avbokningar som görs efter det datumet återbetalas inte heller. Skriv Provning och respektive datum i meddelandet på Swish.
EX Provning 4/8

Våra provningar har begränsat antal deltagare pga rådande omständigheter. Utöver vinerna och tilltugg bjuder vi på handsprit och säkert avstånd.
Eftersom vinprovning är en sensorisk upplevelse, ber vi er att inte använda för mycket parfym eller liknade denna kväll.

Om ni vill att vi håller en speciell provning hör av er till oss på info@lenoteket.se och få mer info om vad som är möjligt!
Välkomna!