Bubblornas magiska värld – 24 nov

Hur gör man bubbelvin?
Från Prosecco till British sparkling via Pet Nat vidare runt i Europa i jakt på de bästa bubblorna.Champagne har inspirerat producenter över hela världen och idag görs imponerande mousserande viner från flera olika vinregioner i Europa. Ikväll testar vi oss igenom de bästa och njuter därtill av passande ostar och chark. Mer bubbel till folket!Plats: Lenoteca

Tid: 18-19.30 ca
Pris 750 kr ink tilltugg

Anmälan till våra schemalagda provningar görs via vår bordsbokningstjänst på hemsidan.

Ni bokar bord till aktuell tid och dag, antal personer och skriver ”provning” under kommentarer. En förskottsbetalning på halva beloppet per person görs via Swish till nr 1233823747 senast en vecka efter bokning. Är beloppet inte oss tillhanda tappar man sin plats på provningen. Avbokningar som görs efter det datumet återbetalas inte heller. Skriv Provning och respektive datum i meddelandet på Swish.
EX Provning 4/8
Antal platser är begränsade.

Vi har pga Corona valt att stänga dörrarna för andra gäster medan provningen pågår, så det blir bra avstånd mellan alla.
Eftersom vinprovning är en sensorisk upplevelse, ber vi er att inte använda för mycket parfym eller liknade denna kväll.
Om ni vill att vi håller en speciell provning hör av er till oss på bokning@lenoteca.se och få mer info om vad som är möjligt!
Välkomna!